Boldog Új Évet Kívánok! / I wish a Happy New Year!

Minden kedves látogatómnak, Boldog Új Évet Kívánok! To all my dear visitors, I wish a Happy New Year! Várlak benneteket 2020- ban is! I look forward to seeing you in 2020!

CsMCs Dekor

Minden kedves meglévő és jövendőbeli ügyfelének, Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kíván a CsMCs Dekor! https://www.facebook.com/CsMCs-Dekor-1182534148491364/ A bejegyzés fizetett promóciót nem tartalmaz!

Hűtő-Mosó-Ker Kft

Minden kedves meglévő és jövendőbeli ügyfelének, Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kíván a Hűtő-Mosó.hu Csapata! http://www.huto-moso.hu/ A bejegyzés fizetett promóciót nem tartalmaz!

Mai ige(idézet)-2019.12.31.

"Aki igazán szól, megjelenti az igazságot, a hamis bizonyság pedig az álnokságot." /Példabeszédek 12 : 16/

Mai ige(idézet)-2019.12.30.

"Nem jó fa az, amely romlott gyümölcsöt terem; és nem romlott fa az, amely jó gyümölcsöt terem. Mert minden fa az ő tulajdon gyümölcséről ismertetik meg; mert a tövisről nem szednek fügét, sem a szederindáról nem szednek szőlőt. A jó ember az ő szívének jó kincséből hoz elő jót; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincséből hoz elő gonoszt: mert a szívnek teljességéből szól az ő szája. Miért mondjátok pedig nékem: Uram! Uram! ha nem mívelitek, amiket mondok? Valaki én hozzám jő és hallgatja az én beszédimet és azokat megtartja, megmondom néktek, mihez hasonló. Hasonló valamely házépítő emberhez, aki leásott és mélyre hatolt, és kősziklára vetett fundamentomot: mikor aztán árvíz lett, beleütközött a folyóvíz abba a házba, de azt meg nem mozdíthatta: mert kősziklán épült. Aki pedig hallgatja, de nem tartja meg, hasonló ahhoz az emberhez, aki csak a földön építette házát fundamentom nélkül: amelybe beleütközvén a folyóvíz, azonnal összeomlott; és nagy lett annak a háznak romlása." /Lukács Evangyélioma 6 : 43-49/

Mai ige(idézet)-2019.12.29.

"Jobb a kevés igazsággal, mint a gazdag jövedelem hamissággal." /Példabeszédek 16 : 8/