Avokádó pástétom Üdvözöllek benneteket. Most egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészthető pástétom receptjét osztom meg veletek, és még egy plusz titkot a hölgyeknek. Egy érett avokádót kettévágunk, kivesszük a magját és megpucoljuk. A héját nem dobjuk ki, mert használni fogjuk azt is, persze más célra. Az avokádót villával pépesítjük, adunk hozzá egy kis citromlét, így csökkenteni tudjuk az oxidációt (barnulást), majd ízlésünk szerint fűszerezhetjük sóval, őrölt borssal, reszelt vagy préselt fokhagymával, őrölt csili, füstölt vagy natur csemege pirospaprikával, majorannával, szójaszósszal, gluténmentes sörélasztőpehellyel (kellemesebb íze van mint a gluténosnak). Én mindegyikből tettem bele. Jól elkeverjük a hozzávalókat és teljes kőrlésű kenyérre vagy puffasztott többmagvas gabonaszeletekre kenjük és egyszerűen megesszük. Lehet önmagában, vagy zöldségekkel kombinálva fogyasztani. A hölgyeknek ajánlom, hogy a héja belsejével kenjék be az arcukat és a kezeiket. Gyönyörű simává varázsolja a bőrüket. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Ma hajnalban 2016.09.08.-án 6 órakor arra ébredtem,hogy a messenger megcsörrent,mintha üzenetem érkezett volna.Ahogy felébredtem,még csukott szemnél azt az írott üzenetet olvastam,hogy "VEZESD A NÉPEDET".Eltűnt az írás és kinyitottam a szememet.
" A NAGY EMBERI tragédia az engedetlenség az isteni akarat felé. Az emberiség nagy elár...
Az influenzának van 8 alaptípusa, a különböző alaptípusok különféle permutációkat hoznak létre, elég...
hello!
Bízd Újra Életed Krisztusra!
Teremtõm, jöjj hozzám, Jahve, Istenem, ments meg engem! Ég és Föld Ura áldj meg...