Avokádó pástétom/My avocado pate-2022.01.07.

Avokádó pástétom Üdvözöllek benneteket. Most egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészthető pástétom receptjét osztom meg veletek, és még egy plusz titkot a hölgyeknek. Egy érett avokádót kettévágunk, kivesszük a magját és megpucoljuk. A héját nem dobjuk ki, mert használni fogjuk azt is, persze más célra. Az avokádót villával pépesítjük, adunk hozzá egy kis citromlét, így csökkenteni tudjuk az oxidációt (barnulást), majd ízlésünk szerint fűszerezhetjük sóval, őrölt borssal, reszelt vagy préselt fokhagymával, őrölt csili, füstölt vagy natur csemege pirospaprikával, majorannával, szójaszósszal, gluténmentes sörélasztőpehellyel (kellemesebb íze van mint a gluténosnak). Én mindegyikből tettem bele. Jól elkeverjük a hozzávalókat és teljes kőrlésű kenyérre vagy puffasztott többmagvas gabonaszeletekre kenjük és egyszerűen megesszük. Lehet önmagában, vagy zöldségekkel kombinálva fogyasztani. A hölgyeknek ajánlom, hogy a héja belsejével kenjék be az arcukat és a kezeiket. Gyönyörű simává varázsolja a bőrüket. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ajánló
Kommentek
  1. Én